Vi renser tøjet på den mest skånsomme måde i Herlev

Butlers er det eneste renseri i Herlev der er Svanemærket. Det betyder at vores rensemetoder slider mindre på dit tøj og at vi samtidig passer på miljøet og din hud.

Leder du efter Danmarks eneste Svanemærkede renseri, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi renser alt fra kjoler, kashmir trøjer til dyre jakkesæt. Vi håndterer dit tøj på en sikker og skånsom måde, så dine tekstiler holder i meget længere tid. Butlers er med andre ord dit personlige renseri i Herlev og omegn.

Eksperter i at fjerne pletter

Alle har prøvet at få pletter på skjorten, gulvtæppet eller sofaen. Det kan være rigtig ærgerligt, hvis genstanden har affektionsværdi for en eller hvis den bare er dyr.

Hos Butlers er vores fagfolk specialiseret i at fjerne dine pletter. Vi har mange års erfaring og bruger samtidig renseanvisningerne på dit tøj, så det altid bliver renset korrekt. Således sikrer vi, at du altid får det bedste resultat hvis du får rødvinspletter eller mormors persillesovs på kjolen eller habitten.

I vores egne butikker hjælper vores medarbejdere dig altid med gode råd og vejledning. Vi holder til i Skovlunde, så hvis du har yderligere spørgsmål til dine tekstiler kan du snildt komme fordi os på Literbuen 11.

Vi klarer også dine opgaver der kræver speciel opmærksomhed – det kunne f.eks. være dine dyner, gardiner eller arbejdstøj. Intet er for stort eller småt, når vi skal rense eller vaske for dig.

Aflever rensetøjet i føtex og Bilka

Kommer du forbi en føtex eller Bilka, så har vi nu et samarbejde med Dansk Supermarked, hvor du kan indlevere og afhente dit tøj i kundeservice. Derved kan vi tilbyde dig og resten af familien i hele Danmark et godt og miljørigtigt renseri i føtex eller Bilka varehusene. Samtidig sparer du tid når du alligevel handler ind til aftensmaden – det synes vi selv er rigtig smart. Vi ser frem til at tage i mod dit rensetøj i både vores egne Butlers-butikker samt føtex og Bilka.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Butlers – hovedsæde

Literbuen 11, 2740 Skovlunde

T. 70 22 20 58

Mandag – fredag 07.00-15.00

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik