Butlers er dit eneste Svanemærkede renseri i Hellerup

Skån tøjet, miljøet og huden, når du skal bruge et renseri. Vi sikrer, at dit tøj får den bedste behandling, fordi vi udelukkende benytter os af Svanemærkede produkter og samtidig bruger de nyeste rensemetoder.

Hvis du mangler et renseri i 2900 Hellerup, så er Butlers dit Svanemærkede renseri i Hellerup – faktisk er vi det eneste Svanemærkede renseri i Danmark. Vi renser alt fra dine habitter, silkebluser og frakker. 

Svanemærket rens er godt for dit tøj, fordi vores rensemetoder skåner tekstilerne og giver dem længere levetid. Men det er ikke kun dine tekstiler vores rensemetoder skåner. I Butlers gør vi vores ypperste for at passe på miljøet og din hud. Da vi ikke bruger farlige kemikalier og benzin til at rense med, er vores rensemetode godkendt af Nordiske Svanemærke. Vi har både modtaget Nordiske Sva​ne (Svanemærket)og EU-LIFE-Award under navnet Fred Butler. Med vores rensemetoder skåner vi både grundvandet og sikrer at du ikke får allergi og astma, når du tager tøjet på.

Desværre bruger de fleste andre renserier Perchlor og benzin der er sundheds- og miljøskadelige – kemikalierne kan give kræft, hudirritationer og andre former for allergi. Forbrugerrådet TÆNK har skrevet et indlæg om problematikken ved at rense med Perchlor og benzin. Læs hele indlægget her.

Bor du derfor i Hellerup eller omegn og skal bruge et renseri, der renser bæredygtigt, så kan du roligt benytte Butlers på Strandvejen 130D. Vi har mange år på bagen og ved hvordan tøjet skal renses for at få de bedste resultater. Vi læser altid tøjets renseanvisninger for at sikre, at det får den helt rigtige behandling.

Hvis du vil stille os specifikke spørgsmål, kan du altid kontakte vores Butlers-butik i Hellerup. Vores medarbejdere hjælper dig og tager en helt uforpligtende snak. Du kan også kontakte os direkte, hvis du har generelle spørgsmål omkring firmaaftaler.

Vi ser frem til at se dig snart.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Butlers

Strandvejen 130D, 2900 Hellerup

T. 39 62 66 26

Mandag - fredag 10.00 – 18.00

Lørdag 10.00 – 14.00

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik