Bor du i Gentofte og skal bruge et Svanemærket renseri?

Når du renser hos Butlers skåner du ikke kun din habit, brudekjole eller silketrøje. Vores rensemetoder er bæredygtige, der sikrer at du også skåner miljøet og din hud. Vi kalder der for rensning med god samvittighed.

Har du nogensinde overvejet hvordan almindelige renserier håndterer dit tøj? Hvis ikke, vil du blive overrasket. Den overvejende del af alle renserier benytter sig af kemikalierne Perchlor og benzin der er yderst sundheds- og miljøskadelige. Faktisk er det så slemt, at Forbrugerrådet TÆNK har pointeret at det er farligt for nervesystemet. Læs indlægget her. Det er også et velkendt faktum, at Perchlor og benzin er kemikalier der øger risikoen for kræft, allergi og hudirritationer. De forurener vores grundvand og dermed miljøet.

I Butlers er vi klar over problemet hos de almindelige renserier hvorfor vi har taget et bevist valg om at undgå kemikalierne Perchlor og benzin. Vi renser altid Svanemærket uanset om det er din kjole, blazer eller frakke. Og selvom vi renser med Svanemærkede produkter for beboerne i Gentofte og omegn må vi konstatere, at vi faktisk er det eneste Svanemærkede renseri i Danmark. Derfor tillader vi os at kalde os selv for ”renseriet med god samvittighed”. Vores Svanemærkede rensemetoder er ikke kun til fordel for din sundhed – faktisk bruger vi væsentlig mindre el end dit lokale renseri og slider dine tekstiler 30% mindre. På den måde holder dit tøj bedre og du kan bruge dine favorit genstande i meget længere tid.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Butlers

Strandvejen 130D, 2900 Hellerup

T. 39 62 66 26

Mandag - fredag 10.00 – 18.00

Lørdag 10.00 – 14.00

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik