Bor du i Frederikssund, så kan du aflevere dit rensetøj i føtex

Hvem siger, at det skal være besværligt, at gå ned til renseriet? Nu kan du ganske simpelt aflevere alt dit rensetøj i din lokale føtex i Frederikssund når du handler ind. Du skal blot aflevere tøjet i kundeservice og du vil modtage det rent og velduftende inden for 5-7 dage. Det er da nemt.

Psst. Butlers er Danmarks eneste Svanemærkede renseri.

Butlers er det eneste Svanemærkede renseri i hele Danmark. Vi er specialiseret i at bruge rensemetoder der hverken fremkalder allergi eller astma. Samtidig skåner vi miljøet og dit tøj med optil 30% i forhold til almindelige renserier. Vi er med andre ord et renseri med rigtig god samvittighed.

Desværre bruger lokale renseri tit og ofte kemikalierne Perchlor eller benzin, der øger risikoen for sygdomme. De fleste er ikke klar over det, men Perchlor og benzin er begge yderst sundheds- og miljøskadelige. De kan give kræft, hudirritationer, allergi og derfor har Forbrugerrådet TÆNK skrevet om nogle af problemstillingerne. I enartikelbeskriver de blandt andet at Perchlor: ”kan skade nervesystemet.”

I Butlers er det vigtigt for os at passe på dig, miljøet og dit tøj. Derfor tager vi Svanemærket rens og vask alvorligt. Kort sagt er vores rensemetoder ikke skadelige – du får kun uparfumeret, frisk og rent tøj. Vi sikrer at vores rensemetoder ikke giver dig allergiske bivirkninger, når det rammer din hud. Vi pletbehandler og presser dit tøj naturligt, så det er klar til brug. Bor du derfor i Frederikssund kan du ganske enkelt indlevere dit rensetøj i føtex’ kundeservice med god samvittighed.

Har du yderligere spørgsmål kan du selvfølgelig kontakte os direkte, hvor vi sidder klar ved telefonen mandag til fredag. Vores kundeservice hjælper med at besvare alle dine spørgsmål, så du føler dig tryg og sikker næste gang du skal have renset tøjet i føtex.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Føtex

Slangerupgade 50, 3400 Hillerød

T. 48 77 30 00

Mandag – søndag: 08.00-21.00

Aflever i kundeservice

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik