Bor du i Farum, renser vi dit tøj i Svanemærkede produkter

Undgå allergi, astma og hudirritationer, når du renser hos Butlers – vi renser nemlig kun med Svanemærkede produkter, der samtidig skåner miljøet.

Søger du et renseri i Farum? Butlers er Danmarks største renseri med mere end 250 indleveringssteder. Vi er det eneste Svanemærkede renseri og renser altid uden brug af farlige kemikalier såsom Perchlor og benzin. Almindeligvis bruger lokale renserier de farlige kemikalier selvom de er sundheds- og miljøskadelige. Perchlor og benzin øger risikoen for kræft, hudirritationer og allergi og er af Forbrugerrådet TÆNK beskrevet som skadende for nervesystemet. Læs hele Forbrugerrådet TÆNKs indlæg her.

For os er det vigtigt at vores rensemidler er så bæredygtige som mulig, og derfor er vi også Svanemærket. Butlers gør derved en forskel for miljøet, dit tøj og din hud. Vi sikrer, at dit tøj ikke lugter grimt af parfume, når du får det retur.

Vi håndterer alt slags rensetøj

Al vores vaske- og renseriarbejde foregår i Skovlunde, hvor vi har kompetente fagfolk, der løbende gennemfører interne og eksterne kurser og uddannelsesforløb for at sikre, at du får den bedste service. Afhængig af om det er en frakke, blazer, kjole, silkebluse eller brudekjole vælger vores erfarne fagfolk, hvilken rensemetode de vil gøre brug af, hvorefter de renser skånsomt. På den måde sikrer vi, at levetiden på dine genstande er så lang som mulig.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Butler

Farum Bytorv 27, 3520 Farum

T: 44 95 17 95

Mandag – torsdag 9.30-18.00

Fredag 9.30-19.00

Lørdag 9.30-16.00

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik