Aflever rensetøjet i Bilka Esbjerg – spar turen til renseriet.

Hvorfor bruge tid på renseriet? Nu kan du aflevere dit rensetøj samtidig med at du handler ind til aftensmad. Du skal blot aflevere det i Bilkas kundeservice og så har du det rent og velduftende inden for 5-7 dage. Som de eneste i Danmark renser vi kun i Svanemærkede produkter, så du skåner tøjet, huden og miljøet. Det er rens med ren samvittighed.

Bor du i omegnen af Esbjerg, så har du mulighed for at aflevere dit rensetøj i Bilka nu. Du skal blot aflevere det i Bilkas kundeservice og 5-7 dage senere har du rent og friskt tøj klar til afhentning. Det sparer dig en masse tid fordi du nu kan handle ind til aftensmaden og aflevere rensetøjet et og samme sted. Normalt kan det være svært at nå på renseriet, hvis man har en travl hverdag. Der skal hentes børn fra børnehaven, arbejdet skal passes og samtidig skal man holde sine venskabelige relationer ved lige. I samarbejdet mellem Butlers og Bilka vil vi hjælpe dig med at have en smule mere overskud i hverdagen.

Svanemærket rens i Bilka

I Butlers er vi stolte over at være Danmarks eneste Svanemærkede renseri. Vores rensemetoder er bæredygtige og skåner dit tøj med 30 procent slid i forhold til andre renserier. Vores produkter sikrer at du ikke får allergi eller astma og så passer vi samtidig på miljøet.

Vi bruger de nyeste teknologier i branchen, så rense- og vaskeprocesserne altid er skånsomme for miljøet. For os er det vigtigt at reducere vandspild og optimere alle led i rense- og vaskeprocessen, der sikrer os de bedste resultater.

Butlers er løbende i dialog med andre virksomheder og organisationer, der også ønsker at passe på naturen og mennesker. Vi har blandt andet et samarbejde med Astma-Allergi Danmark og Kræftens Bekæmpelse, som også anbefaler at bruge Svanemærket.

Skadelige rensemetoder

Der findes mange renserier i Danmark men kun Butlers er Svanemærket. De fleste andre renserier bruger kemikalierne Perchlor og benzin der begge er sundheds- og miljøskadelige. Kemikalierne er kendte for at øge risikoen for kræft, hudirritationer og andre former for allergi. Forbrugerrådet TÆNK har fokuseret på nogle af problemerne ved at bruge Perchlor og benzin. Her beskriver de blandt andet i et indlæg, at kemikalierne kan skade dit nervesystem. Du kan læse indlægget herog bliv klogere på hvorfor du bør rense i Svanemærkede produkter.

Rengør tøjet i Bilka og spar tid

Samarbejdet mellem Butlers og Bilka frigiver en masse tid, for dig der gerne vil bruge den på vigtigere ting. Du skal ikke stresse over åbningstiderne hos de almindelige renserier fordi Bilka, Esbjerg har åbent mandag – søndag fra kl. 06.00-00.00. Således bestemmer du stort set selv hvornår du vil aflevere rensetøjet og er ikke længere afhængig af renseriernes åbningstider.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Bilka

Stormgade 157, 6715 Esbjerg

T. 89 30 33 33

Mandag – søndag 06.00-00.00

Aflever i kundeservice

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik