Butlers er dit Svanemærkede renseri i Charlottenlund

Skal du bruge et renseri i Charlottenlund, der skåner tøjet, huden og miljøet, så er Butlers svaret. Vi er nemlig det eneste Svanemærkede renseri i hele Danmark.

Har du tænkt over, at renserier i Charlottenlund typisk bruger kemikalier, når de renser dit tøj? Og vidste du at de kemikalier der typisk bliver brugt hedder Perchlor eller benzin – nej vel? Desværre er både Perchlor eller benzin yderst sundheds- og miljøskadelige. Det svarer til at dyppe dit tøj i benzin for herefter at sprøjte en masse parfume på det. Når kemikalierne herefter rammer din hud, så øger det risikoen for hudirritationer, allergi og kræft. Perchlor og benzin er faktisk så giftige, at Forbrugerrådet TÆNK i et indlæg beskriver kemikalierne som skadelige for nervesystemet. Læs hele indlægget her.

I Butlers er vi opmærksomme på problemet med Perchlor og benzin og vil derfor derfor ikke identificeres med det. Vi bruger udelukkende de bedste produkter og rensemetoder, der alle er Svanemærket. Vi gør os altid umage, så alle i Charlottenlund får de bedste resultater, når de renser hos os. Vores mål er, at give branchens bedste service ved at rense tøjet på en skånsom måde og samtidig passe på miljøet og din hud.

Vi er dog ikke kun Svanemærket i Charlottenlund – vi er faktisk Danmarks eneste Svanemærkede renseri. Man kan sige, at vi renser tøj med god samvittighed. Vi skåner dine tekstiler med op til 30% i forhold til almindelige renserier. Det forlænger levetiden på dit tøj, så du kan bruge dine yndlings kjoler, habitter eller skjorter i længere tid.

Bor du derfor i omegnen af Charlottenlund og skal bruge et bæredygtigt renseri, der håndterer dine genstande, så er Butlers det helt rigtige valg. Vores fagfolk har mange år på bagen og kender altid de rigtige Svanemærkede rensemetoder og processer. Vores fagfolk kigger altid på tøjets renseanvisninger for at sikre, at tøjet får den helt korrekte behandling fra start til slut.

Har du specifikke spørgsmål angående dine tekstiler, har du altid mulighed for at kontakte os i vores Butlers-butik i Hellerup. Du kan finde os på Strandvejen 130D, 2900 Hellerup, hvor vores medarbejdere rådgiver dig og tager en helt uforpligtende snak. Du kan også kontakte vores kundeservice, hvis du har generelle spørgsmål omkring dit tøj.

Vi ser frem til at hjælpe dig meget snart.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Butlers

Strandvejen 130D, 2900 Hellerup

T. 39 62 66 26

Mandag - fredag 10.00 – 18.00

Lørdag 10.00 – 14.00

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik