Skal du bruge et Svanemærket renseri i Brønshøj kan du aflevere det i føtex

Nu kan du nemt og bekvemt aflevere dit rensetøj i føtex på Frederikssundsvej. Her renser vi med Svanemærkede produkter så du undgår allergi, astma og hudirritationer.

Har du spildt rødvin, kaffe eller sovs på din fine skjorte, kjole eller blazer? Og har du prøvet alle de gode husholdningsregler såsom danskvand og salt? Så frygt ikke – prøv Butlers’ Svanemærkede rensemetoder i føtex på Frederikssundsvej. Vi er specialiseret i at pletfjerne, rense og vaske tøj som ingen andre på markedet. Vores fagfolk har igennem en årrække erfaret de bedste rensemetoder, der langt de fleste gange fjerner selv de mest kritiske pletter på tøjet. Vi kalder vores behandlinger for ”tøjrens med god samvittighed” fordi vi aldrig bruger kemikalier der giver allergi, astma og hudirritationer.

Som regel bruger normale renserier de farlige kemikalier Perchlor og benzin der er sundheds- og miljøskadelige. Perchlor og benzin øger risikoen for kræft og er af Forbrugerrådet TÆNK beskrevet som skadelig for nervesystemet. Du kan læse hele indlægget her.

Bor du i Brønshøj eller omegn?

Bor du nær Brønshøj, Husum eller Herlev så har du mulighed for at rense tøjet og handle ind, samme sted. Det sparer dig turen til renseriet og skåner dit tøj, miljøet og din hud. Føtex’ kundeservice står klar til at modtage dit rensetøj, så du kan ligne en million til fødselsdagsfesten, brylluppet eller blot til privat brug.

Butlers følger gældende vaskeanvisninger på dit tøj og hængetørrer altid de genstande, der ikke må blive tørretumblet – det er blot nogle af fordelene ved at benytte vores indleveringssted i føtex på Frederikssundsvej, hvis du bor i Brønshøj. Vi synes ikke, at rensetøj skal være en bekymring for dig og glæder os derfor meget snart til at se dig.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Føtex

Husum Frederikssundsvej 284-290, 2700 Brønshøj

T. 38 27 00 00

Mandag – søndag: 08.00 – 21.00

Aflever i kundeservice

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik