Rens dit tøj i den nærmeste føtex i Ballerup

Har du behov for at rense dit jakkesæt, kjole eller bluse kan du roligt aflevere det i føtex’ kundeservice i Ballerup. Så sparer du turen til renseriet når du alligevel skal handle ind.

Bor du i Ballerup eller omegn kan du rense tøjet og spare turen til renseriet. Du kan indlevere alt fra din kjole, blazer og silketrøje. Du skal blot indlevere det i føtex’ kundeservice i Ballerup Centret eller Lautrupcentret og så har du det rene og velduftende tøj retur inden for 3-5 dage. Vi synes selv det er rigtig smart fordi du samtidig kan handle ind til aftensmaden – det er to fluer med et smæk.

Butlers’ rensemetoder er oveni købet Svanemærket, hvilket betyder, at du samtidig skåner miljøet, din hud og tøjet, når du renser hos os. Vi er det eneste renseri i hele Ballerup – ja, faktisk i hele Danmark – der er Svanemærket.

Normalt bruger renserier i Danmark kemikalierne Perchlor og benzin der begge er sundheds- og miljøskadelige. Forbrugerrådet TÆNK har beskrevet dem som farlige for nervesystemet og så er kemikalierne notorisk kendte for at øge risikoen for kræft, allergi og hudirritationer. Læs hele Forbrugerrådet TÆNKs indlæg om netop dette her. Desuden er Perchlor og benzin skadelige for grundvandet og dermed miljøet.

Svanemærket renseri i Ballerup

Vi renser altid dine genstande med Svanemærkede produkter – alt fra dit dyre jakkesæt, blazere og bukser til nederdele og brudekjoler. Ønsker du at få priser på specifikke genstande, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Vores kontaktoplysninger finder du nederst på denne side.

Vi glæder os til at rense dit tøj i føtex, Ballerup.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Føtex, Ballerup Centret

Baltorpvej 2, 2750 Ballerup

T. 44 82 10 00

Mandag – søndag: 08.00 – 21.00

Aflever i kundeservice

Føtex, Lautrupcentret

Borupvang 2, 2750 Ballerup

T. 44 82 70 00

Mandag – søndag: 08.00 – 21.00

Aflever i kundeservice

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik