Dit Svanemærkede renseri på Amager

Aflever dit tøj til rens i Bilka One Stop og få det rent tilbage inden for 3-5 dage. Butlers renser med Svanemærkede kvalitetsprodukter og sikrer, at dit tøj altid får den bedste behandling.

Mangler du et renseri på Amager? I samarbejde med Bilka One Stop renser Butlers alt dit tøj fra habitter, silkebluser til frakker. Du skal blot indlevere tøjet i kundeservice, så er det rent og klar til brug 3-5 dage senere. Det synes vi selv er ret smart.

Butlers er ikke et almindeligt renseri – vi renser kun med Svanemærkede produkter og sæber. Det er godt for dit tøj, fordi vores rensemetoder skåner tekstilerne og giver dem længere levetid. Men det er ikke kun dine tekstiler vores rensemetoder skåner. For os er det vigtigt at passe på miljøet og din hud. Da vi ikke bruger farlige kemikalier såsom Perchlor og benzin til at rense med, er vores rensemetode godkendt af Miljømærkning Danmark. Butlers har modtaget den Nordiske Sva​ne (Svanemærket) og også EU-LIFE-Award under navnet Fred Butler. Vores rensemetoder skåner miljøet og sikrer, at du ikke får allergi og astma, når tøjet kommer i kontakt med din hud.

Til orientering bruger andre renserier Perchlor og benzin der er sundheds- og miljøskadeligt. Kemikalierne er mistænkt for at give kræft, hudirritationer og flere former for allergi. Faktisk har forbrugerrådet TÆNK været opmærksom på det og beskrevet nogle af problematikkerne ved almindelige rensemetoder her.

Udover at skåne dit tøj, din hud og miljøet ser vi samarbejdet mellem Butlers og Bilka som en kæmpe fordel for alle vores kunder. Samarbejdet betyder nemlig, at du nu kan handle ind til aftensmaden og samtidig aflevere dit rensetøj samme sted. Det sparer dig en masse tid og du får selvsagt et bedre og renere produkt, fordi vi er Svanemærket.

Bor du i omegnen af Amager?

Bor du uden for Amager kan du også benytte vores egne Butlers-renserier i dit nærområde. Vi har eksempelvis renserier på Frederiksberg, Østerbro og Hellerup. Således er der altid et Svanemærket renseri tæt på dig. Du kan finde alle vores renserier her.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Bilka, One Stop

Arne Jacobsens Allé 24 2300 København S

T. 89 30 33 33

Mandag – søndag: 06.00 – 00.00

Aflever i kundeservice

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk 

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik