​Bilka Aalborg renser tøjet i Svanemærkede produkter

Lugter dit tøj af kemikalier og parfume efter at have været renset? Det sker ikke hos os. Butlers er det eneste renseri i Danmark der ikke bruger kemikalier. Vi bruger udelukkende Svanemærkede produkter, der skåner dit tøj, din hud og miljøet. I samarbejde med Bilka Aalborg renser vi alt fra habitter, bluser til brudekjoler – du afleverer blot dine genstande i Bilkas kundeservice og får det retur inden for 5-7 dage.

Mangler du et renseri i Aalborg, så kan du nu aflevere rensetøjet i Bilka, Aalborg Storcenter. Samarbejde mellem Butlers og Bilka betyder at vi renser alt fra habitter, silketrøjer til kjoler. Du skal blot indlevere i Bilkas kundeservice og så får du det rent tilbage inden for 5-7 dage. Det er ganske simpelt.

Butlers er ikke dit almindelige renseri – her renser vi kun med Svanemærkede produkter. Det slider dit tøj 30 procent mindre end hos normale renserier. Vores rensemetoder skåner dermed dine tekstiler og giver dem længere levetid, så du på sigt sparer penge. Fordi vi er Svanemærket er vores rensemetoder miljøvenlige og uparfumeret. Således sikrer vi at du ikke får allergi og astma på grund af os. Hertil skåner vi miljøet i langt højere grad end almindelige renserier. Vores rensemetoder er godkendt af Nordiske Svane. Derudover har vi modtaget EU-LIFE-Award under navnet Fred Butler.

Til orientering anvender almindelige renserier Perchlor og benzin der er sundheds- og miljøskadelige – kemikalierne mistænkes for at give kræft, hudirritationer og allergi. Forbrugerrådet TÆNK har beskrevet kemikalierne som giftige og skriver blandt andet at det kan skade nervesystemer. Læs hele deres indlæg her her.

Aflever dit rense- og vasketøj her:

Bilka, Aalborg Storcenter

Hobrovej 450, 9200 Aalborg Sv

T. 89 30 33 33

Mandag – søndag 06.00-00.00

Aflever i kundeservice

Firmaaftale

Ønsker I en firmaaftale, hvor Butlers afhenter og leverer, hver uge? Udfyld venligst jeres informationer her, og vi tager kontakt til jer.

Har du spørgsmål til Butlers?

T. 70 22 20 58

E: info@butlers.dk​

Copyright 2018 Butlers  -  Persondatapolitik